BBHF Rytmi-ilta 3.8.

mendin-rytmi-ilta-jullari-2

 

bbhf-mendin-aikataulu-pe

Mendin Baari – Perjantai 3.8.2018  klo 20-03

The Ballroom Jump

bbhf www ballroom jump

The Ballroom Jump on joensuulainen, viisimiehinen, vauhdikas,hauska ja tanssittava jazz, rhythm and blues, swing, rock´n´ roll ja bluesyhtye.
The Ballroom Jump on esiintynyt eri puolilla Suomea vuodesta 1995 alkaen jazz-/rockklubeilla ja festareilla mm. Järvenpään Puistobluesissa, Kainuun kevätjazzeissa, Kolin jazzeissa sekä muissa musiikkitapahtumissa ympäri Suomea.

Yhtyeessä soittavat seuraavat muusikot: Tommi Lukkarila (saxofoni, laulu),  Markku Jokiranta (piano, laulu), Risto ”Rice” Riikonen (kitara), Ykäjuhani Kokkonen (basso) ja Jukka Siponen (rummut).

 

Frim-Fram Duo, feat. Maisteri T.

frim-fram-feat-maisteri-tFrim-Fram on perustettu rakkaudesta bluesiin. Bändin ohjelmisto on bluesia laajalla skaalalla. Frim-Fram soittaa sekä originaaleja että cover-klassikoita jazzblues, Chicago- ja countryblues-tyyleillä. Juki Välipakka (laulu, kitara, huuliharppu, stompbox) ja Sirpa Suomalainen (saxofoni, laulu), ovat työskennelleet yhdessä useissa roots ja blues-kokoonpanoissa. He ovat esiintyneet myös lukuisien suomalaisten nimiartistien kanssa (mm. Sami Saari, Johanna Försti, Pepe Ahlqvist). Juki ja Sirpa ovat keikkailleet useilla bluesfestivaaleilla ja jazzklubeilla sekä Suomessa että ulkomailla.

Maisteri T. kertoo svengaavan, tunteikkaan ja lopullisen totuuden miehenä ja naisena olemisesta tässä jossakin, jota elämäksi kutsutaan. Maisteri T. on näyttelijä Teijo Elorannan (laulu, huuliharppu) blues-alter ego. Hän on keikkaillut yhtyeensä kanssa vuodesta 2006.  Maisteri T. esiintyy suomeksi ja sanoittaa itse kaikki esittämänsä laulut. Sanoituksia on kehuttu vuolaasti ja Teijo Eloranta on myös erinomainen huuliharpisti.

Frim-Fram Quartet
Maisteri T. & Lihan Tie – Mä en oo sun koiras

 

Dj Bunuel

bbhf www dj bunuel

Dj Bunuel juhlisti viime syksynä 40 vuotta dj:nä. Noihin vuosiin on mahtunut paljon erilaisia töitä, tuottamisesta ja juontamisesta radio- sekä tv -ohjelmien tekemiseen, mutta levyjen soitto on koko ajan pysynyt selkärankana hänen tekemisessä.
Tapausta juhlittiin Kulttuuritalossa Helsingissä imaginäärisen radio-ohjelman merkeissä. Konsertti kesti 5 tuntia ja 42 minuuttia ja siellä esiintyi 36 artistia. Kohti valoa oli vuosia Radio Helsingin viikonlopun herkkuna ja Ylellä hän on tehnyt jazz-ohjelmaa jo YLEQ:n ajoilta. Tällä hetkellä Jazzklubin Kolmas setti soi aina kuukauden viimeisenä sunnuntaina Bunuelin komennossa.

Perjantaina esiintyvä Dj Bunuel tuo iltaa varten räätälöidyn setin jossa helmet seuraavat toisiaan ja musiikin ikä ja kategoria menettävät merkityksensä.
Eläköön musa. ”Kaikki biisit kuulostavat paremmalta kun Bunu on huoneessa.” Harri Tuominen, YLE

Dj Bunuel Valoa kohti

bbhf-Bunu_Tourposter18_2